» Üretim Bilgileri

Unun Elenmesi :


Birinci kalite hammaddeler özel antibakteriyel epoksi zeminle kaplanmış hammadde deposunda muhafaza edilmektedir.Un paslanmaz çelik özel yapım silolarda depolanarak bilgisayar kontrollü olarak otomatik un eleğine taşınmaktadır.



Hamurun Yoğrulması:

Otomatik un eleğine gelen un paslanmaz çelik özel mikser kazanlarına aktarılmaktadır.



Otomatik un eleğinden geçen un tamamen kapalı ortamda bilgisayar kontrollü dozajlama sistemiyle paslanmaz çelik mikserlere aktarılmaktadır.Su ise özel arıtma sisteminden geçtikten sonra istenilen sıcaklıkta otomatik olarak mikserlere aktarılır. Ve ekmek çeşit reçetelerine göre hamur hazırlanmaktadır.

Kesme ve Tartma İşlemi:

Kaldırma-devirme makinası yardımıyla kazan içindeki hamur sırasıyla kesme-tartma, şekil verme ve dinlendirme makinalarına aktarılmaktadır.



Dinlendirme Baston Makinesi:


Baston makinasında şekillenen ekmek hamurları fermantasyon odasına aktarılmaktadır.



Fermantasyon Odası:


Paslanmaz çelik, Otomatik ısı ve nem kontrollü fermantasyon odası sayesinde hamur homojen olarak fermantasyona uğramaktadır.

Paslanmaz Çelik Paletler:

Fermantasyon odasında ekmek hamurları özel paslanmaz çelik pasa arabalarında bekletilmektedir.



Özel Taş Tabanlı Fırında Pişirme İşlemi:


Fermantasyon odasından çıkan hamurlar Türkiye’de ilk olarak VAROLLAR® EKMEK’ te olan, Özel Taş Tabanlı, Üç Katlı Tam Otomatik Tünel Fırına atılmaktadır.








Türkiye’ de ilk olarak ekmek tünel fırında özel üretilen taşlar üzerinde pişmektedir Tünel fırında Ekmeğin pişdiği zeminin taş olması VAROLLAR® ekmeğinin,

  • EN İYİ PİŞEN
  • EN GÜZEL GÖRÜNÜMLÜ
  • EN SAĞLIKLI
Ekmek olmasını sağlamıştır.

Müşterilerimize Ulaştırılması:

Hazır hale gelen ürünler özel yapım VAROLLAR® ambalajına konulmaktadır.Ve son model özel antibakteriyel kasalı araçlarla siz değerli müşterilerimize ulaştırılmaktadır.

 
 
Copyright © 2006 Varollar® Ekmek
varollar@varollarekmek.com.tr