Unun Elenmesi : Birinci kalite hammaddeler özel antibakteriyel
epoksi zeminle kaplanmış hammadde deposunda muhafaza edilmektedir.Un paslanmaz
çelik özel yapım silolarda depolanarak bilgisayar kontrollü olarak otomatik un
eleğine taşınmaktadır.
Hamurun Yoğrulması: Otomatik un eleğine gelen un paslanmaz
çelik özel mikser kazanlarına aktarılmaktadır.
Otomatik un eleğinden geçen un tamamen kapalı ortamda bilgisayar kontrollü
dozajlama sistemiyle paslanmaz çelik mikserlere aktarılmaktadır.Su ise özel arıtma
sisteminden geçtikten sonra istenilen sıcaklıkta otomatik olarak mikserlere aktarılır.
Ve ekmek çeşit reçetelerine göre hamur hazırlanmaktadır. Kesme ve
Tartma İşlemi: Kaldırma-devirme makinası yardımıyla kazan içindeki
hamur sırasıyla kesme-tartma, şekil verme ve dinlendirme makinalarına aktarılmaktadır.
Dinlendirme Baston Makinesi: Baston makinasında şekillenen
ekmek hamurları fermantasyon odasına aktarılmaktadır.
Fermantasyon Odası: Paslanmaz çelik, Otomatik ısı ve
nem kontrollü fermantasyon odası sayesinde hamur homojen olarak fermantasyona
uğramaktadır. Paslanmaz Çelik Paletler: Fermantasyon
odasında ekmek hamurları özel paslanmaz çelik pasa arabalarında bekletilmektedir.
Özel Taş Tabanlı Fırında Pişirme İşlemi: Fermantasyon
odasından çıkan hamurlar Türkiye’de ilk olarak VAROLLAR® EKMEK’ te olan, Özel
Taş Tabanlı, Üç Katlı Tam Otomatik Tünel Fırına atılmaktadır.
Türkiye’ de ilk olarak ekmek tünel fırında özel üretilen taşlar üzerinde
pişmektedir Tünel fırında Ekmeğin pişdiği zeminin taş olması VAROLLAR® ekmeğinin,
- EN İYİ PİŞEN
- EN GÜZEL GÖRÜNÜMLÜ
- EN SAĞLIKLI
Ekmek
olmasını sağlamıştır. Müşterilerimize Ulaştırılması:
Hazır hale gelen ürünler özel yapım VAROLLAR® ambalajına konulmaktadır.Ve son
model özel antibakteriyel kasalı araçlarla siz değerli müşterilerimize ulaştırılmaktadır.
|